Search results

Frontend Developer – Toewijding is wat je brengt, werken voor het elite agency in Amsterdam is wat je krijgt! (€2500-€3500)

Amsterdam
€2500-3500

Frontend Developer – Toewijding is wat je brengt, werken voor het elite agency in Amsterdam is wat je krijgt! (€2500-€3500)

Ik zoek een Frontend Developer (nummer 1 job in Amsterdam!) die voor een geweldig digital production agency wilt werken dat het onmogelijke mogelijk maakt.

Zij werken samen met reclame en interactieve bureaus en bieden hulp bij de technische uitvoering van digitale concepten. Hun ambitie is om een van de toonaangevende production agencies in Europa te worden. Om deze ambitie waar te maken, zijn ze op zoek naar slimme, innovatieve en leuke problemsolvers om mee te werken.

Hun team van craftsmen van wereldklasse werkt enorm hard om de best mogelijke resultaten te geven. Eenvoudig, gestructureerd en transparant werken zij aan digitale platforms, rich media en de geweldige interactive brand installations. Een wereldwijde tentoonstelling van jouw werk!

Wij zijn op zoek naar specialisten die enkel aan de beste projecten en campagnes voor de grootste merken in de wereld willen werken.

Vooruitzichten/verwachtingen

 • Helpen bij het verbeteren van concepten en ideeën van hun klanten
 • Het maken van AWESOME animations
 • Bouwen van een complete HTML of Flash/AIR frontend
 • Produceren van high quality werk en tegelijkertijd jouw collega’s helpen om hetzelfde te doen
 • Heel belangrijk, have fun!
 • Weber in de tuin. Staat garant voor BARBECUES

Het doel, jouw doel ook uiteindelijk ;), is om niet alleen te bouwen aan de visie van hun klanten, maar ook om hun klanten te voeden met ideeën. Wat zou er beter of mooier kunnen zijn? Er zijn zoveel verschillende oplossingen te vinden. Dus je kunt heel veel hersenactiviteit verwachten. En wees nou eerlijk, dat willen we toch allemaal?

Ben jij klaar om een nieuwe wereld in te stappen? nick@thefrontendlab.com

Past deze vacature niet bij jouw profiel/wensen? Neem gerust met mij contact op om te kijken of wij jouw droombaan kunnen vinden! Wees gerust, wij zijn niet de standaard recruiters die jouw CV naar ieder bedrijf in het land zullen doorsturen. Wij zijn matchmakers. Wij zullen ons uiterste best doen om de baan te vinden die jij wilt.

 

 

 • Luke has a good handle on the Dutch IT market for expats coming and looking for results quickly.

  S M - Developer

 • Luke is the best recruitment person I have encountered. When I went to him, he immediately set himself apart from other recruiters by understanding the technical terms I mentioned and suggesting a job which actually matched my skills. He listened to what I wanted instead of trying to push me into a position; he also did not obfuscate information about the company. Still, he worked quickly, and I had my interview and a job offer in less than a week. After I had been with my new job for a few months, Luke checked in to see how the position was working out. He is certainly the first person I'd turn to for technical recruiting in the Netherlands.

  A B -

 • Luke is professional and dedicated to his work. He acts very quickly and has deep insight into Dutch IT labor market. I enjoyed cooperating with him a lot.

  P P -

We’ve placed frontend developers with.