Search results

Frontend Developer – Toewijding is wat je brengt, werken voor het elite agency in Amsterdam is wat je krijgt! (€2500-€3500)

Amsterdam
€2500-3500

Frontend Developer – Toewijding is wat je brengt, werken voor het elite agency in Amsterdam is wat je krijgt! (€2500-€3500)

Ik zoek een Frontend Developer (nummer 1 job in Amsterdam!) die voor een geweldig digital production agency wilt werken dat het onmogelijke mogelijk maakt.

Zij werken samen met reclame en interactieve bureaus en bieden hulp bij de technische uitvoering van digitale concepten. Hun ambitie is om een van de toonaangevende production agencies in Europa te worden. Om deze ambitie waar te maken, zijn ze op zoek naar slimme, innovatieve en leuke problemsolvers om mee te werken.

Hun team van craftsmen van wereldklasse werkt enorm hard om de best mogelijke resultaten te geven. Eenvoudig, gestructureerd en transparant werken zij aan digitale platforms, rich media en de geweldige interactive brand installations. Een wereldwijde tentoonstelling van jouw werk!

Wij zijn op zoek naar specialisten die enkel aan de beste projecten en campagnes voor de grootste merken in de wereld willen werken.

Vooruitzichten/verwachtingen

 • Helpen bij het verbeteren van concepten en ideeën van hun klanten
 • Het maken van AWESOME animations
 • Bouwen van een complete HTML of Flash/AIR frontend
 • Produceren van high quality werk en tegelijkertijd jouw collega’s helpen om hetzelfde te doen
 • Heel belangrijk, have fun!
 • Weber in de tuin. Staat garant voor BARBECUES

Het doel, jouw doel ook uiteindelijk ;), is om niet alleen te bouwen aan de visie van hun klanten, maar ook om hun klanten te voeden met ideeën. Wat zou er beter of mooier kunnen zijn? Er zijn zoveel verschillende oplossingen te vinden. Dus je kunt heel veel hersenactiviteit verwachten. En wees nou eerlijk, dat willen we toch allemaal?

Ben jij klaar om een nieuwe wereld in te stappen? nick@thefrontendlab.com

Past deze vacature niet bij jouw profiel/wensen? Neem gerust met mij contact op om te kijken of wij jouw droombaan kunnen vinden! Wees gerust, wij zijn niet de standaard recruiters die jouw CV naar ieder bedrijf in het land zullen doorsturen. Wij zijn matchmakers. Wij zullen ons uiterste best doen om de baan te vinden die jij wilt.

 

 

 • Working with Luke, while I was looking for another position in Amsterdam area, was a pleasure. His company is the best recruitment company I ever worked with. He provided a fast and perfect service. He really took care of all the details and was calling me all the time to make sure I was alright and I had all the information I might need for the interviews. Luke really helped me to find my dream job!

  M P -

 • Luke is honest with you. He tells you what he really thinks, and perfectly clear about that. Shows you what you are suitable for, and he acts quick upon your wishes. Get in touch with him!

  B C -

 • Luke is an excellent recruiter, persistent but not pushy. Took the time to really understand my capabilities and ambitions before finding me the perfect job. 100% professional and personable.

  P R -

We’ve placed frontend developers with.