Search results

Frontend Developer - Werken voor een digital agency in het TOP segment van de markt?!

Rotterdam
€Negotiable

Frontend Developer - Werken voor een digital agency in het TOP segment van de markt?!

Jij bent iemand die zich constant bezighoudt met de laatste technieken, een persoon die te allen tijde overloopt van ideeën, iemand die snel kan schakelen tussen klanten en mede-developers en er een kick van krijgt om je eigen en de prestaties van je collega’s constant naar een HIGHER level te brengen!

Uiteraard hoef ik niet te vermelden dat je een master in HTML5, CSS3 en Javascript moet zijn ;).

Wij zoeken voor onze klant collega’s die ervoor zorgen dat de klanten hun online ambities waarmaken. Vanaf hun unieke locatie ben je verantwoordelijk voor het maken de nieuwste webprojecten afwisselt van mobiele websites tot online applicaties.

Daar staat natuurlijk iets tegenover:

 • Enkel werken aan innovatieve projecten
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • UITSTEKENDE arbeidsvoorwaarden

Onze klant realiseert de digitale ambities van hun klanten. Zij maken dus niet 'gewoon mooie middelen', maar behalen doelen. Hun team gaat iedere dag voor de beste en meest creatieve digital experiences voor de klanten. DAT IS HUN PASSIE! Ze laten je innoveren, groeien en geven je een geweldige mogelijkheid om bij een top digital agency te werken!

Het is geweldig om als een bedrijf naar een goed concept te streven dat de ziel en essentie raakt van wat een organisatie beweegt. Sinds hun oprichting groeien zij langzamerhand naar het topsegment van de markt. Hun portfolio geeft dat duidelijk weer!

Ben jij iemand die hier aan voldoet of kan gaan voldoen? Kom en overtuig mij! nick@thegiglab.com

March2015  

 • I recommend Luke for his great work. Professional, available, and friendly guy. I wish him the best.

  L M -

 • Luke is a pleasant guy to speak with, knows what he is doing and is able to understand the needs of potential candidates. He is fast, to the point and reliable; there all points I value. If you are looking for a new job or new employees, be sure to give hime a call.

  B W -

 • Luke helped with finding a new job and honestly gave his advice as to my options without pushing me forthe sake of his results.

  D V -

We’ve placed frontend developers with.