Search results

Recruitment Consultant Amsterdam

Amsterdam
€on skill level

Recruitment Consultant Job Amsterdam

Recruiter Amsterdam vacature, Recruiter vacature, Recruitment consultant Amsterdam, Recruiter Amsterdam, Recruitment Amsterdam, Junior Recruiter Amsterdam, Recruitment Consultant

 

Jij wilt een excellente recruiter worden? > Dan moet je bij ons komen werken.

 

We zullen je stapje voor stapje helpen een naam voor jezelf te creëren.

 

Als jij bij ons komt werken, wacht een intensief training op je. Face to face, met z’n tweeën wordt jij van onze Manager en Founder getraind. Hij heeft meer dan 10 jaar werkervaring en talloze ontwikkelaars, Project Managers en Designers geplaatst. Hij is expert op het gebied van kwaliteitrecruitment en heeft je veel te vertellen.

 

Om je niet compleet overdondert te voelen, begin jij ervarene recruiters te helpen, om functies in te vullen. Daardoor leer jij hoe je geschikte kandidaten resourced, aanspreekt en succesvol plaats. Als je dat onder je knie hebt, volgt de laatste stap. Je gaat klanten bellen om nieuw business te winnen. Je doel is een eigen markt en klanten netwerk op te bouwen.

Het is zeker belangrijk dat je zelfstandig werkt, eigen ideeën inbrengt en zelf beslissingen wilt nemen. Maar je krijgt altijd de ondersteuning die je nodig hebt om de volgende stap te maken.

Natuurlijk blijven wij een business en verwachten dat je binnen de eerste twee maanden deals doet. Maar in vergelijking met andere recruitment bureaus zijn wij niet puur gericht op KPI’s. Wat even belangrijk of misschien belangrijker is, is je attitude. Als wij zien dat je het echt wilt, dat je een goede recruiter wilt worden, de tijd instopt om je markt te leren en ook niet bang bent om op het weekend of laat ‘s avonds te werken, dan helpen wij je graag met de rest en hebben geduld om in je eigen tempo te leren.

 

Werken is niet alles – samen lunchen als het kan, 1 keer per maand borrelen, samen sporten of bowlen – dat is wat we tot nu graag samen doen. Je hebt een ander hobby dat ook met collega’s gedeeld kan worden? We zijn benieuwd.

 

 • Salaris en uitstekende commissie voorwaarden wachten op je
 • Als je over-presteert hebben wij extra boni
 • Leuke verrassingen voor extra inspanning wachten ook op jouw – bijvoorbeeld FitBit Watch, Zonnebril van D&G, privé Yoga lessen – afhankelijk van je hobby’s kun je je laten verassen
 • Wij werken ook als team en hebben dit jaar ons doel bereikt. Daarom gaan we in januari samen een lang weekendje naar Barcelona

 

Keihard werken en succes samen vieren klinkt naar de juiste mentaliteit?

We horen graag van je lukethomas@thegiglab.com

 • Luke is professional and dedicated to his work. He acts very quickly and has deep insight into Dutch IT labor market. I enjoyed cooperating with him a lot.

  P P -

 • Luke is a really nice guy who goes out of his way for the benefit of his clients. He has done really good work for me in the past in very trying times.

  N C -

 • Luke has a good handle on the Dutch IT market for expats coming and looking for results quickly.

  S M - Developer

We’ve placed frontend developers with.